Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@18:32:29 GMT

فیلم‌های برگزیده جهان در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۸۳۱۶

فیلم‌های برگزیده جهان در سال ۲۰۲۱

سینمای جهان در سال گذشته به علت شیوع بیماری کرونا، یکی از بحرانی‌ترین دوره‌های خود را در طول تاریخ بشر تجربه کرد؛ بسیاری از دوستداران فیلم به دور از سالن‌های عمومی، تنها در منازل شخصی به تماشای ژانرهای مورد علاقه خود سرگرم شدند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اگرچه هیچ گاه تصور نمی‌شود که روند زندگی به دوران ماقبل کرونا بازگردد با این حال تغییرات مثبت بسیاری نیز در جنبه‌های مختلف زندگی بشر رخ داده که ظاهراً روندی دائمی در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینما و هنر نیز از این قاعده مستثنا نیست و با وجود متحمل شدن رکودهای جبران‌ناپذیر، تحولات رضایت‌بخش زیادی را نیز در این دوران استرس‌زا تجربه کرده است.

فیلم‌های بسیاری در سال ۲۰۲۱ ساخته شد که مخاطبان را در منازل به خود جذب کرد و حتی به شهرت جهانی دست یافت که در ادامه به معرفی بهترین آن‌ها پرداخته می‌شود.

لیکریش پیتزا

اغلب دوستداران سینما به محض شنیدن نام پل توماس آندرسن، نمایشنامه‌نویس و تهیه‌کننده آمریکایی، فیلم محبوب او به نام "خون به پا خواهد شد" را به یاد می‌آورند که در سال ۲۰۰۷ تولید شد. لیکریش پیتزا که از شاهکارهای قرن بیست و یکم به حساب می‌آید در دسته فیلم‌های کمدی، درام و رمانتیک قرار دارد و در مورد داستان زندگی آلانا کین و گری ولنتیان (به ترتیب به بازیگری آلانا هایم و کوپر هافمن آمریکایی) در دهه ۱۹۷۰ است که در دره سن فرناندو در منطقه شهری لس‌آنجلس در جنوب کالیفرنیا سکونت داشته‌اند.

مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست

"مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست" یک فیلم آمریکایی با ژانر ابرقهرمانی به حساب می‌آید که با الهام از شخصیت مرد عنکبوتی از مارول کامیکس ساخته و در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. تولید این فیلم به‌طور مشترک بر عهده کلمبیا پیکچرز و مارول استودیوز بود و توسط گروه سینمایی سونی پیکچرز ریلیزینگ توزیع شد. این فیلم که در ژانر علمی-تخیلی قرار دارد به کارگردانی جان واتس، تهیه کننده و فیلم‌نامه‌نویس مشهور آمریکایی تولید شد که پیش از این نیز، تهیه فیلم‌های " مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه" و "مرد عنکبوتی: دور از خانه" را به عهده داشته است.

تام استنلی هالند انگلستانی، بازیگر اصلی "مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست" را به عهده گرفته است که در نقش مرد عنکبوتی هنرنمایی می‌کند. بسیاری از منتقدان این شاهکار سینمایی را متفاوت با فیلم‌های مرد عنکبوتی پیش از آن دانسته و مدعی شده‌اند که "مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست" بلندپروازانه تر ین فیلم ابرقهرمانی با محوریت مرد عنکبوتی طول تاریخ خواهد بود.

داستان وست ساید

استیون آلن اسپیلبرگ، کارگردان، تهیه‌کننده و فیلم‌نامه‌نویس آمریکایی اولین فیلم موزیکال خود را تحت عنوان "داستان وست ساید" در سال ۲۰۲۱ تولید کرد که با ژانر عاشقانه، مخاطبان زیادی را نه تنها در ایالات متحده آمریکا بلکه در سایر نقاط دنیا به تماشای خود فرا خواند. این فیلم در دهه ۱۹۵۰ تنظیم شده و قطعاتی از موسیقی‌های لئونارد برنستین، آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده، موسیقی‌دان، مدرس موسیقی و نوازنده پیانو اهل ایالات متحده آمریکا و همچنین شعرهای استوین سوندهایم آمریکایی را در بر گرفته است. ریچل زگلر، نقش اصلی بازی در این فیلم را به عهده دارد که به عنوان یک ستاره مشهور هنرنمایی می‌کند.

کودا

کودا فیلمی کمدی-درام، محصول سال ۲۰۲۱ است که در جشنواره مجازی فیلم ساندس (بزرگ‌ترین جشنواره فیلم‌های مستقل در آمریکا) اشک را از چشم تمام مخاطبان خود سرازیر کرد. کودا داستان زندگی یک خانواده ناشنوا از طبقه کارگر را در بر می‌گیرد که تنها عضو شنوای آن، رویاهای بلندپروازانه‌ای را در سر می‌پروراند. امیلیا جونز، هنرپیشه مشهور بریتانیایی در این فیلم نقش یک دختر ۱۷ ساله را ایفا می‌کند که پس از عضویت در گروه کر مدرسه از استعداد خود در زمینه موسیقی آگاه می‌شود اما همچنان چاره‌ای جز کسب درآمد از طریق ماهیگیری با کمک والدین ناشنوای خود ندارد. امیلیا جونز تا پایان فیلم در کشمکش میان پرداختن به علایق خود و کمک به والدین به سر می‌برد و چالش‌های زیادی را پیش روی خود تجربه می‌کند.

ماشین مرا بران

در میان سیل عظیم فیلم‌های سینمایی که مدت زمان آن‌ها به حدود دو ساعت می‌رسد و اغلب صحنه‌های آن‌ها نوعی اتلاف وقت محسوب می‌شود، شاهکار "ماشین مرا بران" ۱۷۹ دقیقه تمام مخاطب را به خود جذب می‌کند. این فیلم یک درام ژاپنی است که به کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی ریوسوکی هاماگوچی تهیه شده و توانسته است جایزه بهترین فیلمنامه هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن را از آن خود کند. جالب است بدانید که جایزه فیپرشی نیز به همین فیلم در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱ تعلق گرفت.

کد خبر 553596

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هنر بازیگران فیلم فیلم سینمایی جشنواره فیلم کن جشنواره فیلم کن 2021 برندگان جشنواره فیلم کن 2021 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق راهی به خانه نیست مرد عنکبوتی سال ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی